Home / Blog / Een goede tweedehands tractor kopen

Een goede tweedehands tractor kopen

De markt voor tweedehands landbouwvoertuigen als tractors groeit gestaag; evenals de vraag hiernaar. Voor een vertrouwde aankoop op internet van tweedehands landbouwvoertuigen raden wij de gerenommeerde website “Trucks.nl” aan

Trucks

Het bedrijfsleven kan voor de aan- en verkoop van ieder type truck, landbouwvoertuig, bouwvoertuigen, boten, containers, onderdelen en aanverwante voertuigen terecht op de website Trucks.nl, die al sinds eind jaren ’90 dé toonaangevende website is op dit gebied voor uiteenlopende bedrijfssectoren.

Tweedehands tractors

Zowel onderdelen als volledige tractors van vele merken worden ruimschoots te koop aangeboden op Trucks.nl. Door het grote, serieuze aanbod op de site van tweedehands tractors is de kans op een succesvolle aan- of verkoop bijzonder groot; de website beschikt daarnaast over ruim 5-miljoen views per maand! Kopers en verkopers zijn internationaal aanwezig, u kunt hierdoor wereldwijd kopers of verkopers bereiken.

Ook voor tractoronderdelen bent u er op het juiste adres; er is een breed scala aan onderdelen aanwezig – wat ook geldt voor overige bedrijfsmatige voertuigen.

Hebt u specifieke wensen, voor een bouwjaar, type of merk tractor? In dat geval kunt een e-mail alert instellen, zo wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van het nieuwste aanbod binnen uw interessegebied.

Op de website treft u vele bekende merken aan waaronder John Deere en Fendt, te koop aangeboden vanuit voornamelijk Nederland en andere omringende Europese landen.

Hoe werkt het?

Evenals op Marktplaats maakt u een account aan om een voertuig of aanverwante, te kopen of verkopen. Hebt u diverse voertuigen op voorraad, dan kunt u een schakeling maken om uw volledige voorraad te koop aan te bieden op Trucks.nl.

Na uw aanmelding zal er binnen één werkdag contact met u opgenomen worden voor het afhandelen van uw aanmelding. Door dit gepersonaliseerde contact bent u zoveel mogelijk ervan gewaarborgd zaken te doen met alleen serieuze kopers en verkopers.

Klussen? RS Aannemersbedrijf.

Top