Header Image
Home / Hydraulische cilinders montage – installatie

Hydraulische cilinders montage – installatie

Voor hydraulische cilinders montage – installatie zit je hier goed! De Firma HYSS is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van hydraulische onderdelen voor vrachtwagens en lichte bedrijfswagens. Niet alleen zijn wij adviseur en leverancier, tevens verzorgen we desgewenst de montage/installatie van het hydraulisch onderdeel.

Hydraulische cilinders – verkoop en installatie

Als bedrijfsleider heeft Stefan Scherlippens reeds meer dan 18 jaar ervaring in deze sector. U kunt hier dus rekenen op een goede service, snelle levertijd en vooral een technische ondersteuning. Dus uw perfecte partner voor al uw hydraulische onderdelen.

HYSS is de partner in hydrauliek onderdelen:

  • Verkoop van hydraulische producten waaronder cilinders en toebehoren
  • Installatie/montage van hydraulische systemen
  • Service: opvolging en controle van de geïnstalleerde producten

Invoerder en verdeler in hydraulische cilinders van Neumeister EUMEISTER Hydraulik

hydraulische cilinders montage – installatie

Neumeister Hydraulik uit Duitsland is producent van hydraulische cilinders. Hyss is verdeler en invoerder van frontcilinders, telescoopcilinders, enkel en dubbel werkende cilinders … op vraag van de klant.

Om een hydrauliek cilinder bij bepaalde toepassingen exact te kunnen positioneren, zijn afstands-meetsystemen noodzakelijk. Neumeister Hydraulik heeft op dit terrein uitgebreide ervaring.
Naast deze producten beschikken wij ook over een voorraad koppelingen, slangen en allerlei andere toebehoren.

CONTACT

Voor meer info over de montage of installatie van hydraulische cilinders bel ons vrijblijvend op: + (0)54 254550, + 0032 473 410998. Mail: info@HYSS.be of ga naar onze contactpagina.

Overzicht producten

AanzuigCabinebedieningCompact Unit DichtingsringenHandpomp – PM Handpomp – PMI DW Handpomp – PMS EW KoppelingenPlunjerpompenPneumatiekPTO Snelkoppelingen Tandwielpompen TankenVentielen Winches

 

 

Relevante pagina’s:

Hydraulische cilinder

Een hydraulische cilinder (ook wel cilinder genoemd) is een aandrijfelement dat in een werktuig gebruikt wordt om lineaire kracht uit te oefenen door middel van een hydraulische vloeistof. Een hydraulische cilinder bestaat uit een huis en in het huis past een zuiger met een zuigerstang. Het huis wordt aan de onderzijde afgesloten door de cilinderbodem met eventueel een bevestiging, aan de andere zijde komt de zuigerstang uit het huis en deze wordt in de deksel, die op het huis zit, afgedicht. In de regel zit aan deze stang de tweede bevestiging van de cilinder.

Neumeister Hydraulik

Neumeister product development is always forging ahead into new dimensions.

Always on the move. This philosophy has spurred us on to product innovations since the company’s founding. Our Development department creates solutions that give momentum to the market and offer our customers something extra in functionality and safety. Impressive examples: The ”HySafe“ non-return valve and the patented ”HyBlock“ hydraulic cylinder locking device.

Kiepen

Dit geldt in het bijzonder voor fronthefcilinders, die in achterwaartse kiepers zoals aanhangwagens of bulkvoertuigen ingebouwd worden. Deze hydrauliek cilinders met meerdere stappen zijn een specialiteit van de onderneming uit Neuenstadt, die zich distantieert van goedkope productiemethoden. Kwaliteit is hier noodzaak, omdat de cilinder vaak de stabilisatie van het voertuig moet overnemen. Hiervoor is een functionaliteit en robuustheid nodig die alleen bereikt kan worden bij een hoogwaardige en gecontroleerde productie.
Cilinders toegepast in driezijdige kiepers biedt Neumeister Hydraulik eveneens aan in hoogwaardige kwaliteit. Ook hier zijn stabiliteit en betrouwbaarheid nummer n. Voor een betrouwbare inzet op termijn in vrachtwagens of aanhangwagens worden de volledig kardanisch gelagerde cilinders op de gebruikseisen aangepast door de specialisten van Neumeister Hydraulik.
Al in 2008 op de IAA presenteerden de hydrauliek specialisten uit Neuenstadt een afstandsmeetsysteem met het makkelijk te installeren EasyPlug systeem. Deze aansluiting maakt het mogelijk om eenvoudig en snel meetgegevens te genereren met behulp van een sensor binnenin de cilinder.

Top