Home / Neumeister Hydraulik

Neumeister Hydraulik

Neumeister Hydraulik: Het bedrijf Neumeister Hydraulik is producent en leverancier van hydraulische cilinders en toebehoren sinds 1929. Wat begon op kleine schaal met machines en apparatuur, heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle onderneming, gedreven door de groeiende vraag naar hydraulische componenten.

Neumeister HydraulikVerdeler Neumeister Hydraulik

De Firma HYSS is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in hydraulische producten voor vrachtwagens en lichte bedrijfswagens wij zijn verdeler van Neumeister Hydraulik. Niet alleen zijn wij adviseur en leverancier, tevens verzorgen we desgewenst de montage/installatie van alle Neumeister Hydraulik producten zoals frontcilinders, telescoopcilinders, enkel en dubbel werkende cilinders … op vraag van de klant.

CONTACT

Voor meer info over de producten van Neumeister Hydraulik. bel ons vrijblijvend op: + (0)54 254550, + 0032 473 410998. Mail: info@HYSS.be of ga naar onze contactpagina.

Overzicht producten

AanzuigCabinebedieningCompact Unit DichtingsringenHandpomp – PM Handpomp – PMI DW Handpomp – PMS EW KoppelingenPlunjerpompenPneumatiekPTO Snelkoppelingen Tandwielpompen TankenVentielen Winches

Neumeister Hydraulik

Neumeister Hydraulik kan een beroep doen op jarenlange ervaring in de sector, ze staan garant voor  nieuwe motor ontwikkelingen. Ze ontwikkelen jaar in en jaar uit nieuwe cilinders of bouwen breiden hun gamma van bestaande producten uit. Het resultaat is altijd hetzelfde – uitstekende kwaliteit.

Het familiebedrijf Neumeister Hydraulik met hoofdzetel in Neuenstadt am Kocher telt momenteel 265 mensen. Een ruimte van 16.700 vierkante meter voor de planning, de bouw en de productie zorgt voor een aangename werkomgeving om hoge prestaties te bereiken elke dag. Ze hebben de nieuwste machines in hun productie center om ambitieuze doelen te bereiken.

De nieuwste volautomatische lasrobots werken met computergestuurde NC draaibanken. Daarentegen zijn er nog veel handmatige processen in de eindmontage fase. Als een middelgrote onderneming, zien ze het als hun plicht om de weg vrij te maken voor jongeren in het beroepsleven en daarom hebben ze 20 leerlingen in hun workshop. Ze zijn sterk afhankelijk van IT-ondersteuning in hun constructie afdeling. Speciaal opgeleide ontwerpers werken hier op de laatste CAD-werkstations, die hen in staat stellen om te beoordelen hoe de ontwikkelde cilinders in het dagelijks gebruik zullen werken.

http://www.neumeisterhydraulik.de/en/home.html

Top