Verhuur van vries- en koelcontainers

In velerlei gevallen kunnen koel- of vriescontainer een ware uitkomst bieden. Wie bedrijfsmatig koelruimte nodig heeft of zelfs vriesruimte, kan over direct te gebruiken containerruimte beschikken door deze tijdelijk te huren. In dit artikel vertellen we meer over het huren van koelcontainers en vriescontainers.

Koel- of vriescontainer voor tijdelijk gebruik

Bedrijven in de horeca, vleesverwerking, bloemen en planten verwerking en overige ondernemingen kunnen tijdelijk extra koel- of vriesruimte nodig hebben. Denk hierbij aan bedrijfsverhuizingen, waarbij producten gekoeld of diepgevroren moeten blijven. Maar ook indien u extra opslagruimte nodig heeft voor seizoenartikelen kunt u tijdelijk extra koeling gebruiken.

Ook tijdens festiviteiten zoals op festivals kan men te maken krijgen met extra vraag naar koelruimte, omdat er op grote schaal producten gekoeld moeten blijven. Koelcontainers zijn dan een uitkomst.

Het huren van een koel of vriescontainer

Waar huurt u een koel- of vriescontainer? Het bedrijf Mobicelverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van koel- en vriescontainers. Als bedrijf wordt u volledig ontzorgt door Mobicelverhuur. Van te voren maakt u een afspraak over de datum, tijdstip en plaatsing van de koel- of vriescontainer. Mobicelverhuur zorgt voor de rest. De container word netjes op plaats, datum en tijdstip afgeleverd en is direct klaar voor gebruik. Mochten er zich onverhoopt storingen voordoen, ook dan kunt u van Mobicelverhuur op aan.

Voor meer informatie bezoekt u de website van Mobicelverhuur.

icon-whatsapp