Powerpacks en lieren

HYSS is uw vertrouwde partner voor hydraulische powerpacks en lieren. Dankzij onze kwalitatieve installatie zijn uw vrachtwagens steeds op en top functioneel met duurzame, krachtige en betrouwbare toestellen. Om te verzekeren dat de powerpacks en/of lieren volledig op uw noden zijn afgestemd, leveren we steeds maatwerk. Geen kant-en-klare oplossing, maar een die matcht met uw eisen.

Hydraulische powerpacks

Hydraulische powerpacks genereren energie die niet voor de voortbeweging van de vrachtwagens bestemd is, maar wel voor andere functies zoals het uitkiepen van een container. Voor onze powerpacks of compactunits vertrouwen wij op de Italiaanse leverancier OMFB, een referentie op vlak van hydrauliek. Voor dit merk zijn wij bovendien exclusieve verdeler in België en Luxemburg

Soorten powerpacks

Om te verzekeren dat wij uw vrachtwagen kunnen uitrusten met de gepaste compactunit bieden wij een gamma van vele verschillende combinaties aan.

  • Er zijn hydraulische powerpacks die specifiek zijn toegespitst op kiepwagens.
  • Sommige werken met afstandsbediening, andere met cabinebediening en nog andere met knoppen op de powerpack zelf.
  • Bij enkele modellen is een optionele noodhandpomp
  • De capaciteit van de bijbehorende tanks varieert van 2 tot 20 liter. U hebt steeds de keuze uit een 12-volt of 24-voltmotor.

Losse onderdelen, zoals ontluchtingsdoppen, de afstandsbediening, filters, noodhandpompen, aluminium tanks, de elektrische motor of carter zijn ook apart verkrijgbaar. Op de website van OMFB vindt u een volledig overzicht van de hydraulische powerpacks.

Powerpacks en lieren
Powerpacks en lieren

Hydraulische lieren

Een hydraulische lier op een vrachtwagen laten installeren is nooit een overbodige luxe. Bij ons kan u terecht voor hydraulische lieren van het Italiaanse topmerk OMFB. De lieren uit de EPH-serie zijn uitgerust met epicyclische reductietandwielen of met wormschroeven en kunnen (afhankelijk van de versie) een maximaal gewicht van 2,7 tot 30 ton aan. Ze zijn daardoor uitermate geschikt voor diepladers of takelwagens. Geleiding, aandrukrollen en kabels zijn ook apart verkrijgbaar. Contacteer ons zeker voor meer informatie.

Planetaire hydraulische lieren

De EPH-modellen zijn planetaire hydraulische lieren wat betekent dat de aandrijving bestaat uit een planetaire tandwielkast. Deze hydraulische lieren staan bekend om hun duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak. Ze worden geproduceerd conform de strengste veiligheidsvoorschriften en door de planetaire aandrijving is een zeer hoge wikkelsnelheid mogelijk.

Betrouwbaar, stevig en veilig

Door de planetaire tandwielkast in combinatie met het innovatieve remsysteem zijn onze hydraulische winches hoogwaardig en betrouwbaar gereedschap voor zware industriële lasten. Dankzij hun compactheid en relatief lage gewicht zijn ze perfect geschikt voor montage (ook vooraan) op industriële voertuigen zoals transportvrachtwagens, kiepwagens, bulldozers of tractors. De hydraulische lieren kunnen ook PTO-aangedreven worden voor optimale veiligheid en gebruiksgemak.

icon-whatsapp