Onze Merken

Kwaliteit boven alles

Om er zeker van te zijn dat we u de beste service bieden, doen wij enkel een beroep op de producten van absolute topmerken in de hydraulische sector. We stellen ze graag nog even aan u voor.

Onze Merken
Onze Merken
Onze Merken
Onze Merken
Onze Merken

OMFB Hydraulic Components

OMFB is een gerenommeerd Italiaans merk van hydraulische componenten waar we al vele jaren een beroep op doen. Doorheen de jaren hebben we een uitstekende relatie opgebouwd met deze producent en we kunnen erop vertrouwen dat zij steeds topmateriaal leveren. Voor OMFB zijn wij exclusieve verdeler in België en Luxemburg. U kan bij ons terecht voor o.a. PTO’s en PTO-adaptors voor alle vrachtwagenmerken, tandwielpompen, plunjerpompen, brandstof-, olie- en combitanks, uiteenlopende soorten ventielen, aanzuigkoppelingen, cabinebediening, compactunits, handpompen en winches.

 

Padoan

Het Italiaanse Padoan is gespecialiseerd in tanks voor vrachtwagens en andere toepassingen. Bij ons kan u terecht voor olietanks, brandstoftanks en combitanks van dit wereldwijd bekende merk. Ook voor Padoan zijn wij exclusieve verdeler in België en Luxemburg.

 

Binotto

Binotto is het derde Italiaanse merk in de rij. Het bedrijf is een van de wereldleiders in hydraulische cilinders. U kan bij ons terecht voor allerhande cilinders voor vrachtwagens.

 

Neumeister Hydraulik GmbH

Het Duitse Neumeister Hydraulik heeft meer dan 90 jaar ervaring als producent van hydraulische cilinders en aggregaten voor o.a. vrachtwagens. Daarnaast produceren ze ook de nodige toebehoren zoals drukventielen. Het bedrijf staat bekend om haar uitgebreide R&D-afdeling en constante drive for efficiency. Bij HYSS kan u terecht voor allerlei hydraulische cilinders, zoals telescoopcilinders, van deze producent.

 

Hydro Leduc

De Franse firma Hydro Leduc produceert plunjerpompen met vast of variabel debiet, hydraulische motoren, hydropneumatische accumulatoren en op maat gemaakte hydraulische componenten.

Onze Merken
Onze Merken
Onze Merken
icon-whatsapp