Over ons

Als specialist in hydrauliek voor vrachtwagens zijn wij toonaangevend in België en Luxemburg. Wij voorzien alle producten om van uw vrachtwagens een uitgebreide totaaloplossing te maken. Steeds met een transparante en uitstekende service.

Geschiedenis

Stefan Scherlippens, de oprichter van HYSS zit al sinds zijn 19de in de hydraulische sector. Eerst werkte hij bij een bedrijf dat hydraulische systemen op vrachtwagens monteerde. Een achttal jaar later kwam hij terecht bij een ander bedrijf dat hydrauliek voor vrachtwagens verkocht. Ondertussen werkte hij ook een aantal jaar in bijberoep als monteur van hydraulische systemen voor vrachtwagens. Die ervaring in de montage en verkoop van hydraulische onderdelen komt goed van pas bij zijn eigen bedrijf HYSS, dat in 2012 werd opgericht. Ondertussen kan Stefan al terugkijken op meer dan 25 jaar ervaring in hydrauliek voor vrachtwagens en lichte bedrijfswagens.

Over ons

Enkel de beste partners

Bij HYSS werken we samen met enkele wereldwijd gerenommeerde merken.

  • OMFB (exclusieve verdeler in België en Luxemburg)
  • Padoan (exclusieve verdeler in België en Luxemburg)
  • Binotto
  • Neumeister Hydraulik
  • Hydro Leduc

Daarom kan u bij ons terecht voor het beste hydraulische materiaal voor vrachtwagens, van cilinders en tanks tot kleinere toebehoren. Niet alleen kan u bij ons losse onderdelen aankopen, op aanvraag monteren wij ze ook voor u. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander de oplossing voor elk hydraulisch probleem. Aarzel daarom niet om ons om raad te vragen. Wij maken steeds berekeningen op maat zodat we tot de beste oplossing voor uw situatie komen. Uiteraard kan u ook na plaatsing bij ons terecht. Neem daarnaast zeker een kijkje op onze Facebookpagina voor enkele realisaties.

Grote voorraad en steeds bereikbaar

Wij hebben steevast een grote voorraad producten in ons atelier en zijn optimaal bereikbaar. Zo garanderen wij een snelle levertijd. Vandaag voor 15u besteld = morgen geleverd (als het product voorradig is).

Persoonlijk contact

Bij HYSS vinden we persoonlijk contact met de klant heel belangrijk. De aanzet tot een oplossing op uw maat is een goede situatieschets.

Flexibele montage op maat

Montage is bij ons altijd maatwerk, geen enkele installatie is namelijk precies gelijk of dient exact hetzelfde doel. We monteren onze hydraulische producten bij u op locatie of in ons atelier.

icon-whatsapp