Tanks

HYSS is de exclusieve verdeler in België en Luxemburg van (aluminium) olie-, combi- en brandstoftanks voor vrachtwagens van de Italiaanse merken OMFB en Padoan. Afhankelijk van de afmetingen van de modellen zijn zowel zijmontage, montage achter de cabine als beide mogelijk. Dankzij de eenvoudige montage kunnen deze tanks makkelijk van de ene vrachtwagen op de andere geplaatst worden. Bestel nu uw olie-, combi- of brandstoftank voor vrachtwagens bij HYSS.

Brandstoftanks

De mogelijke inhoud van onze brandstoftanks voor vrachtwagens varieert sterk. Het kleinste model is goed voor 90 liter, terwijl het grootste model 960 liter kan bevatten. De tanks worden standaard geleverd met steunen, spanbanden, vuldop met slot en ingebouwde anti-diefstalzeef. Uiteraard zijn deze accessoires ook apart verkrijgbaar.

Olietanks

Een hydrauliektank of olietank voor vrachtwagens is noodzakelijk om de hydraulische pompen te laten werken. Deze tanks zijn als een container gevuld met vloeistoffen. Vorm, inhoud en plaatsing zijn daardoor van doorslaggevend belang. Aarzel dus niet om advies te vragen. De inhoud van onze OMFB- en Padoan-hydrauliektanks varieert van 21 liter tot 400 liter. De tanks zijn ook telkens voorzien van een vuldop en extra aansluitingen voor retour- en lekleidingen.

Combitanks

Een combitank is een combinatie van een hydrauliektank en een brandstoftank. Op die manier bespaart u plaats op de vrachtwagen en het installatieproces is eenvoudiger. Dankzij het zogenaamde double wall system blijven de vloeistoffen steeds gescheiden. Dit systeem is ontworpen om ook bij extreme belasting overeind te blijven. Bij combitanks kan u kiezen voor de standaard maten of u kan de tank op maat laten maken. Deze tanks worden telkens geleverd met steunen, spanbanden, een vuldop met slot en ontluchtingsdop voor het hydraulische gedeelte.

Tanks
Tanks

Italiaanse klasse en precisie

Om te verzekeren dat alle OMFB- en Padoan-producten extreme omstandigheden kunnen weerstaan, zetten beide bedrijven volop in op kwaliteitstesten. Bij deze tests worden natuurlijke omstandigheden zo goed mogelijk nagebootst om de invloed van bijvoorbeeld regen, vorst en slijtage in te schatten. Op die manier maken zowel OMFB als Padoan hun producten op en top duurzaam.

Tanks
Tanks
Tanks
Tanks
Tanks
Tanks
icon-whatsapp